In 2019 organiseren we 3 zomerkampen, en een eerste winterkamp! Hiernaast zie je per kamp de leeftijd en de periode. De zomerkampen gaan door in De Pinte, het winterkamp gaat door in Sint-Katelijne-Waver.

Het vervoer gebeurt met de trein. Je brengt je kind naar het station in Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent of Brugge en wij zorgen voor een ticket en begeleiding. Je mag het zelf organiseren, maar we betalen geen kosten terug.

Kaarten en brieven tijdens het kamp zijn welkom op het adres Sportwegel 7, 9840 De Pinte. Ook de kinderen krijgen de kans om brieven te schrijven. Aangezien het kamp maar 6 dagen duurt, voorzien we geen bezoekdag.

Op kamp gaan we zwemmen, spelen, sporten, ravotten en genieten. Enkele weken voor het kamp krijgt iedereen een kampboekje. Daarin vind je een lijst met wat je allemaal moet meenemen. Een slaapzak en veldbed voorzien wij!

Kadee is erkend als Sociaal-Toeristische Organisatie. Het zijn onder meer de subsidies van Toerisme Vlaanderen die zorgen dat de kampen betaalbaar zijn voor iedereen. 

Klik op deze link om de brochure voor de kampen van 2019 te lezen!

Klik op deze link om de brochure voor animatoren te lezen.