In 2021 organiseren we een lentekamp, 3 zomerkampen en een winterkamp! Hiernaast zie je per kamp de leeftijd en de periode. In de brochure onderaan vind je meer informatie. Het lentekamp gaat door in De Dries (Niel-bij-As), de zomerkampen gaan door in De Pinte en het winterkamp gaat door in De Stevige Linker (Bornem).

Voor het lentekamp en het winterkamp organiseert Kadee geen vervoer. Voor de zomerkampen organiseren we het vervoer met de trein. Je brengt je kind naar een van de stations in de brochure en wij zorgen voor een ticket en begeleiding. Je mag je kind ook zelf brengen.

Kaarten en brieven tijdens het kamp zijn welkom op de adressen in de brochure. Ook de kinderen krijgen de kans om brieven te schrijven. Aangezien de kampen maar een week duren, organiseren we geen bezoekmomenten.

Op kamp gaan we zwemmen, spelen, sporten, ravotten en genieten. Enkele weken voor het kamp krijgt iedereen een kampboekje. Daarin vind je een lijst met wat je allemaal moet meenemen. Een slaapzak en bed voorzien wij!

Kadee is erkend als Sociaal-Toeristische Organisatie. Het zijn onder meer de subsidies van Toerisme Vlaanderen die zorgen dat de kampen betaalbaar zijn voor iedereen. 

Klik op deze link om de brochure voor de kampen van 2020 te lezen!

Klik op deze link om de brochure voor animatoren te lezen.